Aktiviteter

Nedenstående aktiviteter er alle i Los Elefantes nærområde og indenfor en radius af 10-30 km.

Valle del Este Golf Resort

Den 18 hullers golfbane på Valle Del Este Golf Resort er designet af José Canales i 2003, og er et område med ørkenkarakter, hvilket skaber en spændende kontrast til regionens mange andre golfbaner.

Hvert hul på Valle Del Este Golf Resort har sit eget unikke layout, hvilket skaber masser af udfordringer og gør, at du får brug for hver eneste jern i din bag. 

Se mere…

Club Marina Golf Mojácar

Golfbanen “Marina Golf Mojácar”, ligger i det berømte turistområde Mojácar nær kysten. Golfbanen åbnede i foråret 2000, og er designet af Ramón Espinosa og er en 18-hullers bane. 

Banen har gennemgået store forbedringer i træer og havearbejde, hvilket gør det til en have for at spille golf nær havet med en fantastisk udsigt langs ruten.

Se mere…

AquaVere - vandland

Oplev de spændende attraktioner, i det største vandland i Almeria.
Uanset om du kan lide spænding, eller hvis du foretrækker at slappe af i vandet, har vi de attraktioner, du leder efter på AquaVera.

Garrucha Adventure Sports

I Garrucha Adventure Sports stiller vi et varieret tilbud af bådudlejning til rådighed i Garrucha. Herfra sejler vi med både i forskellige størrelser og kapaciteter. Vi tilbyder forskellige typer af tjenester, med mulighed for at leje båden med eller uden skipper (så længe kunden har den tilsvarende navigation licens).
Vi er en lokal familievirksomhed, der har specialiseret os i bådudlejning i Garrucha

Kontakt Garrucha Adventure Sports

Se mere…